Vince McMahon popřel všechna obvinění a tvrdí, že Janel Grant chce pouze získat publicitu

Janel Grant & Vince McMahon

Vince McMahon ve své reakci na žalobu Janel Grant popírá, že by byla někdy nucena k sexuálnímu vztahu, nebo že by s ní obchodoval.

V lednu podala bývalá zaměstnankyně WWE Janel Grant žalobu na Vince McMahona, WWE a Johna Laurinaitise, v níž tvrdí, že se McMahon a Laurinaitis dopustili sexuálního napadení a obchodování s ní. McMahon obvinění popřel, ale odstoupil z WWE a TKO.

Z nového soudního spisu vyplývá, že Vince McMahon podal žádost o zahájení rozhodčího řízení v této věci. Tvrdí totiž, že NDA, kterou Grant podepsala, obsahuje rozhodčí doložku, a proto by měla být záležitost řešena soukromou arbitráží.

V podání McMahon uvádí, že nehorázná tvrzení o sexuálním zneužívání a nátlaku jsou čirá fikce, která má jen získat publicitu a je v příkrém rozporu s jejími vlastními současnými prohlášeními.

Vince McMahon dále uvádí, že s Janel Grant udržovali dobrovolný vztah, během něhož ji on nikdy k ničemu nenutil a nikdy s ním nijak neobchodoval.

Kromě toho McMahon popírá tvrzení, že Janel Grant v době, kdy se seznámili, truchlila nad ztrátou rodičů, a tvrdí, že v té době žila se svým snoubencem. McMahon také říká, že je nesmyslné, že k údajným činům, které Janel Grant popisuje, došlo předtím, než se vrátila ke svému snoubenci, protože žili ve stejném komplexu.

Ann Callis, právní zástupkyně Janel Grant, vydala následující prohlášení.

„Vince McMahon nikdy nepoznal příběh, který by nepřekroutil tak, aby odpovídal jeho vlastnímu hanebnému vyprávění. Její otec byl během svých posledních dnů v domácím hospici, kde se o něj Janel nadále nepřetržitě starala. Před jeho smrtí se starala o svou slepou matku na invalidní vozík. Zneužívání zármutku někoho, kdo přišel o oba rodiče, je zcela novou úrovní nechutnosti.”

„V té době s nikým nechodila. Její bývalý přítel jí dovolil zůstat v bytě, když si znovu vybudovala život a pokračovala v péči o rodiče. Neměla práci ani jinou finanční podporu, o kterou by se mohla opřít.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Který roster je podle vás silnější po skončení WWE Draftu 2024?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky