Vyřešili Sami Zayn a CM Punk své vzájemné problémy?

Sami Zayn & CM Punk

CM Punk se v listopadu loňského roku vrátil do WWE poté, co téměř před deseti lety za velmi bouřlivých okolnosti odešel.

Zatímco drtivá větina fanoušků byla z jeho návratu nadšená, tak některé hvězdy WWE z toho neměly radost. Do této skupiny patří například Seth Rollins, Drew McIntyre nebo Kevin Owens. Jak na tom je Sami Zayn?

Během nedávného rozhovoru pro podcast Gorilla Position se IC šampion Sami Zayn podělil o své názory na CM Punkovo znovuzrození ve WWE, zejména v souvislosti s jejich dlouholetým vztahem jako na horské dráze.

„Znám ho velmi, velmi dlouho. Byly tam nějaké vzestupy, byly tam nějaké pády. Ukázal se a já jsem si řekl: 'Hele, já prostě nechci, aby to bylo divný. Tak řekni, co potřebuješ říct. Řekni, co chceš. Řekl jsem své. Čistý štít. To je všechno. Nemůžeš jen tak chodit a chovat v sobě zášť. Jen nechci, aby prošel kolem a byl jako černý mrak... nebo naopak, já nechci být pro něj černým mrakem. Hele, ať se stalo cokoli, karty na stůl, prostě: 'Čistý štít? Dobře?'. To je všechno. Takhle asi přistupuju nejen k němu, ale i k životu.”

Zatímco Zayn nabídl Punkovi smír, jeho bývalý týmový parťák Kevin Owens zůstává od Punka poměrně vzdálený. Co se týče jejich vzájemného vztahu, Kevin Owens ho dříve popsal jako neexistující, protože on a Punk „nejsou typ jeden pro druhého typ”.

Naštěstí pro oba i po WWE Draftu zůstávají od sebe, jelikož Kevin Owens byl draftován SmackDownem a CM Punk zůstává v show RAW.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Která ze současně zraněných hvězd WWE vám nejvíc chybí v ringu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky