Jerry „King” Lawler již není součástí WWE

Jerry Lawler

WWE Hall of Famer Jerry Lawler již není součástí WWE. PWInsider potvrdil, že jeho kontrakt vypršel na začátku letošního roku.

Zdroje uvádějí, že WWE se v tichosti rozhodla neprodloužit jeho kontrakt, čímž ukončila spolupráci, která začala v prosinci 1992, kdy Lawler překvapivě debutoval v show WWF Prime Time Wrestling.

Lawler se již dlouhou dobu ve WWE neobjevoval, protože se soustředil na zotavování z mrtvice, kterou utrpěl v únoru 2023.

Vzhledem k Lawlerově rozsáhlé historii ve společnosti WWE a jeho předchozímu zdravotnímu problému, který zahrnoval infarkt v přímém televizním přenosu, jeho odchod ze společnosti mnohé zaskočil.

Někteří naznačují, že za předchozího vedení WWE by Lawler pravděpodobně zůstal v nějaké funkci, vzhledem k jeho významnému přínosu pro společnost v průběhu let. Avšak s nedávnou restrukturalizací společnosti, která přinesla „novou éru”, se zdá, že takové dlouholeté vztahy nejsou tak jisté.

Jeden zdroj uvedl:

„Stará společnost je mrtvá. Lidé mohou říkat, že nenávidí Vince McMahona a Kevina Dunna, jak chtějí, a budou mít na to právo, ale o určité lidi by bylo postaráno. Lawler by byl jedním z nich, ale tohle není stará WWE. Howard Finkel, Bůh mu žehnej, by tu už taky neměl doživotní práci.”

UPDATE: 18:38

Podle aktuálních informací má Jerry Lawler stále s WWE podepsaný kontrakt legendy. Jeho kontrakt na plný úvazek vypršel a nebyl obnoven.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

To stejný už jsem cetl asi 5 let zpátky... Zlatý časy kdy bylo v show ...
Tak toto nebolo len podla PWInsidera ale podla všetkých WM 35 pyro d...
Návrat do TNA jako Brother Nero a potom i jako Willow.
LegendKiller uveřejnil komentář v AEW Dynamite (10.04.2024)
Šlo by udělat něco s videem? Píše to že video nebylo nalezeno.

Reklama

Jak dlouho bude podle vás trvat vládnutí Undisputed WWE šampiona Codyho Rhodese?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky