Mercedes Moné se vyjádřila k rozvodu a prozradila velké tajemství

Mercedes Moné

Včera jsme vás informovali, že AEW TBS Women’s šampionka & NJPW STRONG Women’s šampionka Mercedes Moné (alias Sasha Banks) podala žádost o rozvod se svým manželem, kostýmním návrhářem WWE Sarathem Tonem (známým také jako Mikadze).

Jak se ukázalo, tak o rozvod požádali oba, přičemž Mercedes Moné prozradila, že se rozešli už v prosinci 2020, ale rozchod tajili.

„Zítra konečně podepíšu rozvodové papíry po tak dlouhém čekání. Jsem nadšená a šťastná. Jsem připravená zbavit se strachu. Udržet toto tajemství bylo těžké, když se ve wrestlingu všechno tak rychle vyvíjí. Nechtěla jsem, aby mě v tak bouřlivém období někdo odsuzoval nebo komentoval. Jsem Sarathovi vděčná za to, že byl v mém životě úžasným člověkem, ale teď jsem připravená jít dál.”

„Rozešli jsme se koncem prosince 2020 a on se odstěhoval v lednu 2021. V té době jsem se věnovala natáčení seriálu The Mandalorian a usilovala jsem o hlavní tahák na WrestleManii. Rozhodli jsme se držet náš rozchod v tajnosti kvůli nepředvídatelnosti rozhodnutí vedení WWE a příběhů. Vince v té době intenzivně propagoval příběh zahrnující mě a jinou postavu, což vše ještě více zkomplikovalo. Byla to dlouhá cesta plná profesních problémů a osobních tajemství, ale nyní se náš rozvod konečně chystá být oficiální.” řekla Mercedes Moné.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky