Eric Bischoff navrhl, aby Mercedes Moné už nikdy neotevřela ústa

Mercedes Moné

Nedávno jsme vám přinesli článek o tom, jak AEW TBS Women’s šampionka & NJPW STRONG Women’s šampionka Mercedes Moné reagovala na kritiku od bývalého komentátora WWE Jonathana Coachmana, který kritizoval především její promo segmenty, jelikož ji na mikrofonu označil za hroznou.

Velmi podobnou kritiku zopakoval i bývalý WCW prezident Eric Bischoff, který dokonce navrhl, aby už víc neotevírala ústa. Přesto ji však stále považuje za skvělou v ringu.

„WWE věděla, jak využít silné stránky Sashy Banks, ale co je důležitější, WWE pochopila její omezení a pracovala s ní v souladu s jejími omezeními. Co dělá prezident AEW Tony Khan? Dává jí míč. Dává jí kreativní kontrolu.”

„Z nějakého důvodu má Mercedes Moné, dříve Sasha Banks, pocit, že je skvělá v promo segmentech. Jedním z důvodů, proč jsem ji nikdy neslyšel dělat promo ve WWE, je, že WWE to věděla. Ona nedokáže vést promo. Nikdy by jí neměli dovolit otevřít ústa. Pokaždé, když otevře pusu, její akcie jdou dolů. Teď už je to tak daleko, že nevím, jestli má vůbec nějakou cenu.”


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým projevem nebo sdělením. Chybí tam dynamika, něco co by lidi bavilo poslouchat ji když začne mluvit. Ona sice má talent ale snad v ringu, s mikrofonem a sdělením je tam spousta schopnějších lidí. Christian, MJF, FTR, Ospreay, Darby Allin, a další. Mluví k věci zatímco Moné tu nudu jen natahuje. Neslyšet ji, o nic zásadního člověk nepřijde, alespoň v mém případě. Naštěstí AEW má těchto ukecaných segmentů mnohem méně než je k vidění v WWE Smackown nebo Raw. Těch 20 minut kdy se tam jen kecá, a dělá to tam čím dál víc aktérů, je ztrátra času, proto tyto sekvence přeskakuju. Cody Rhodes má mluvení na dlouho, stejně tak to měl Rollins, Bloodline a další. Za mě nepodstatná složka této dějově nastavované kaše bez příchutě. Stačí se podívat kolik je v plánu zápasů na 2 hodiny ve Smackdownu a je jasné, že vykecávání se tam není možné vyhnout. Tajímají mě zápasy, dějové události s mikrofonem mě nezajímají. Sledovat u jednoho zápasníka jako je Cody Rhodese, co mluví déle než 10 minut skutečně nemusím, a určitě ne každý týden. Na tohle tam byl specoalista Miz nebo Edge, nemusí njich přibýbat, zvláštˇkdyž je navíc dost mluvení v zákulisí a do toho nacpali ještě Wyattovoc famílii. Tyhle všechny věci mě ukazují že s WWE to není v tomhle v pořádku. Raději se dívám na AEW než na WWE.

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky