Bryan Danielson původně nechtěl titul. Proč změnil názor?

Bryan Danielson

Bryan Danielson se stal novým AEW World šampionem, jelikož uspěl v zápase Titul vs. Kariéra proti Stricklandovi na placené akci AEW All In.

Aktuálně pracuje pro AEW bez kontraktu, který mu vypršel na začátku srpna a již potvrdil, že do konce roku bude muset pravděpodobně podstoupit operaci krku.

Na tiskové konferenci po skončení AEW All In byl Bryan Danielson, který měl na klíně svou dceru Birdie, dotázán na své budoucí plány. I když si není jistý svými dalšími kroky, potvrdil, že se tento týden objeví v show AEW Dynamite, takže do té doby se očekává, že se dozvíme více o jeho budoucnosti.

„Upřímně řečeno, nepřemýšlel jsem o tom, co bude dál po dnešním večeru, to opravdu ne, ale ve středu budu v Champaignu ve státě Illinois a mezi tím to vyřešíme a určitě pak budu mít nějaké oznámení.”

Zdroje ze zákulisí AEW tvrdí, že Bryan Danielson se poměrně dlouho zdráhal získat titul, ale nakonec ustoupil naléhání od Tonyho Khana, který chtěl, aby show AEW All In 2024 končila záběry oslavy Bryana Danielsona jako nového AEW World šampiona.

Bryan bude potřebovat operaci a počet zápasů, které mu zůstávají, je údajně mnohem menší, než se původně předpokládalo, takže se zdá, že jeho vládnutí s titulem AEW World šampiona by nemuselo mít příliš dlouhé trvání.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky