Vince McMahon zakázal kontroverzní spot v zápasech WWE

Vince McMahon tohoto během svého působení ve WWE zakázal opravdu hodně, od různých chvatů, slov a termínů až po některé spoty a segmenty.

Do této skupiny patří i spot, kdy je rozhodčí vytažen z ringu během počítání. Wrestling Observer potvrdil, že Vince tento kontroverzní spot zakázal už dávno.

Stalo se tak poté, co byl v minulosti příliš nadužíván v zápasech a Vince McMahon usoudil, že to působí hloupě a zakázal to.

Nyní platí, že takové počínání by vedlo k diskvalifikaci.

Není vyloučeno, že se tento spot ještě někdy ve WWE objeví, ale určitě nebude tak pravidelnou součástí zápasů ve WWE, jako kdysi.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Však na WM 30 nešel o světový titul ani reigns ani brock
Jaký má smysl dávat videa typu že někdo někde je na veřejnosti a pod...
Jirka uveřejnil komentář v Velký spoiler ze včerejší show WWE RAW
Nechápu proč by to mělo být na velký spoiler když tam šaškoval D. Myst...
Nemáte chybu u počtu eliminací od Shayny Baszler? V daném zapase bylo ...
Peter uveřejnil komentář v TOP 24 nejlepších rivalit v historii WWE
Keď sa tak pozriem na ten rebriček všetko sú to feudy z davnejsej min...

Reklama

Který z uvedených wrestlerů má podle vás nejlepší Spear?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky