Dana White prozradil, zda umožní UFC hvězdám zápasit ve WWE

Dana White

WWE a UFC od loňského roku patří pod jednu a tutéž společnost. Po jejich fúzi totiž vznikla společnost TKO, pod kterou patří WWE i UFC.

Hodně se proto diskutuje a spekuluje o různých formách vzájemné spolupráce, přičemž fanoušky pochopitelně nejvíce zajímá, zda se někdo z UFC může objevit v zápase ve WWE a naopak.

Není žádným tajemstvím, že UFC fighter Derrick Lewis, který minulý víkend dosáhl vítězství na UFC eventu má zájem zápasit ve WWE.

Prezindet Dana White o tom mluvil na tiskovce po skončení eventu, přičemž prozradil, že určitě mu nebude stát v cestě, rozhodne-li se vstoupit do ringu WWE.

„Pro Derricka Lewise bych udělal cokoli. Derrick Lewis se mi opravdu líbí. Poslouchejte, někteří bojovníci, kteří tu zápasí, vždycky snili o tom, že budou mít zápas ve WWE nebo cokoli jiného, a já s tím nemám problém. Neměl jsem s tím problém, když mě Vince McMahon soustavně bezdůvodně nasíral. A teď už to tak není. Já s tím rozhodně nemám problém.”

Dana White zároveň dostal otázku, zda by přijal roli speciálního hostujícího rozhodčího v zápase WWE, ale to jednoznačně odmítl.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky