Kevin Owens: Randy Orton je skutečným vůdcem, aniž by to musel říkat

Randy Orton & Kevin Owens

Kevin Owens popsal, jak ho Randy Orton v průběhu let inspiroval a jak je skutečným vůdcem. Owens se nedávno spojil s Ortonem na WWE Backlash, kde spojenectví R-KO neuspělo v zápase proti The Bloodline (Solo Sikoa a Tama Tonga) díky pomoci nejnovějšího člena The Bloodline, kterým je Tanga Loa.

V show WWE The Bump Owens hovořil o respektu a lásce, které se Ortonovi dostalo na prémiovém live eventu Backlash, a o tom, jak k němu během své kariéry vždy vzhlížel.

„Nejúžasnější pro mě bylo vidět, jakou lásku a respekt projevovali Randymu, protože Randy je někdo, ke komu jsem vzhlížel tak dlouho, ještě než jsem se dostal do WWE jako začínající wrestler. Je podle mého názoru přesně tím, čím by měl veterán být a čím se všichni snažíme být, pokud jde o příklad v šatně. Nebyl v mladších letech vždy dokonalý, ale ochotně to přiznává, přiznává chyby, které udělal. Je skutečně vůdcem, aniž by jím chtěl být, aniž by říkal, že je vůdce. Nemusí říkat, že je lídrem šatny, prostě jím je.”

Před zápasem na prémiovém live eventu Backlash se Randy Orton a Kevin Owens dočkali ve francouzském Lyonu neuvěřitelného přijetí, zejména The Viper, protože dav zpíval jeho nástupovku slovo od slova. Owens prozradil, že byl také při sledování Ortona před zápasem dojat, protože věděl, jak je pro něj tento okamžik důležitý.

„Nasával to do sebe ... hodně to pro něj znamenalo a to mě upřímně tak trochu dojalo. Byl to opravdu výjimečný okamžik, to je to, co si z toho celého odnáším nejvíc. A fanoušci, ti byli celý večer neuvěřitelní, ale to, co udělali pro Randyho a dali mu lásku a respekt, který si zaslouží, to bylo opravdu skvělé.” řekl Kevin Owens.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky