WWE zveřejnila další velkou stopu k debutu nové frakce s odkazem Braye Wyatta

Bray Wyatt

16. července 2020 zveřejnil kanál WWE On FOX na YouTube video, na němž se The Fiend Bray Wyatt účastní terapeutického sezení s psychiatričkou Rachel Bonnetta, která se snaží Wyatta snažila donutit k tomu, aby promluvil. Naneštěstí pro Bonnetta bylo její úsilí přerušeno krátkým výpadkem elektřiny, který měl za následek, že Wyatt zaujal její místo v křesle, zatímco ona záhadně zmizela.

O čtyři roky později byla nyní nalezena (i když pod jiným jménem) spolu s filmovou rekapitulací stop souvisejících s Brayem Wyattem.

Ve čtvrtek odpoledne se na Twitchi společnosti WWE objevilo nové 55minutové video s úryvky z epizody show WWE RAW z 8. července 2013, která sloužila zejména jako debut Wyatt Family v hlavním rosteru.

Zhruba po dvou minutách se však stream začal dramaticky sekat a poté se objevila prázdná židle. Tuto židli později obsadila výše zmíněná psychiatrička Rachel Bonnetta, která se objevila pod jménem Wendy Lucho - "pohřešovaná" žena - v sérii obrázků propojených s QR kódem z tohoto týdne.

Během videa na je vidět, jak se Bonnetta radí s neidentifikovaným klientem, který později naznačuje, že konečně našel svůj pravý účel a rodinu. V průběhu rozhovoru mezi klientem se objevují záblesky QR kódů, které směřují k několika předchozím stopám a zprávám údajně spojeným s novou frakcí, kterou by měl vést bratr zesnulého Braye Wyatta, Bo Dallas (Uncle Howdy).


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky