Jak se dalo předejít negativním reakcím fanoušků na chystaný zápas The Rock vs. Reigns na WM 40?

The Rock, Roman Reigns & Cody Rhodes

Brian Gewirtz, který se výrazným způsobem podílel na celém budování návratu The Rocka do WWE a jeho utkání na WrestleManii 40 odhalil celou časovou osu, která k tomu vedla.

V podcastu Busted Open Radio prozradil, že hned po skončení WrestleManie 39, kde v hlavním taháku Roman Reigns porazil Codyho Rhodese měl rozhovor s The Rockem, po kterém kontaktoval WWE s tím, že The Rock je připraven zúčastnit se WrestleManie 40.

Když se letos v lednu vrátil v show RAW, kde naznačil možný zápas s Romanem Reignsem, tak ze strany fanoušků byla převážně pozitivní reakce, což vedlo k definitivnímu rozhodnutí, že na WrestleManii 40 se uskuteční zápas The Rock vs. Roman Reigns.

Odpor fanoušků Codyho Rhodese po Royal Rumble, kdy se dozvěděli o tom, že The Rock má nahradit Codyho Rhodese však tento plán nakonec změnil.

Brian Gewirtz je přesvědčen, že bylo chybou nechat Codyho Rhodese vyhrát Royal Rumble, když už existoval plán pro zápas The Rocka a Romana Reignse.

Podle Gewirtze by k tak silnému odporu fanoušků nedošlo, kdyby Royal Rumble vyhrál CM Punk, s tím, že by měl vyzvat Setha Rollinse.

Gewirtz věří, že odpor fanoušků by v takovém případě nebyl tak velký a Cody Rhodes by dostal šanci dokončit příběh někdy v průběhu letošního roku.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky