Má Becky Lynch v plánu zamířit do AEW po odchodu z WWE?

Becky Lynch

Becky Lynch za posledních pár dní zaznamenala dvě velké prohry a dokonce WWE se vzdala boje o ochrannou známku na jednu z jejích přezdívek.

Toto jsou všechno indicie, které naznačují její možný odchod z WWE, který je více než reálný, protože její kontrakt vyprší už tuto sobotu 1. června.

Nový kontrakt zatím stále nepodepsala a zdroje tvrdí, že nabídku od WWE obdržela, ale odmítla, protože požaduje mnohem větší částku.

Její možný odchod z WWE vyvolal spekulace o možném debutu v AEW, ale podle PWT řekla lidem ve svém okolí, že do AEW se v brzké době nechystá.

Pokud se s WWE na novém kontraktu nedohodne, tak má v plánu si od wrestlingu na nějakou dobu odpočinout, zřejmě aby doléčila některá svá zranění a mohla trávit více času s rodinou.

Podle PWT se chce Becky Lynch určitě chce do WWE vrátit, ale také má svou představu o podmínkách nového kontraktu, které se prostě nechce vzdát.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky