Goldberg prozradil, za co bude navždy vděčný Vinci McMahonovi

Goldberg se svým synem

WWE Hall of Famer Bill Goldberg byl velmi otevřen ve své kritice Vince McMahona za to, že nedodržel své slovo a nedal mu poslední zápas po prohře s Romanem Reignsem na prémiovém live eventu WWE Elimination Chamber v roce 2022.

Vince McMahon totiž požádal Goldberga, aby byl soupeřem Romana Reignse na tomto eventu, přičemž Goldberg už neměl v rámci kontraktu žádný zápas a v té době dokonce překonal covid, takže na tom nebyl po fyzické stránce nejlépe.

Goldberg však souhlasil, protože Vince McMahon mu slíbil, že poté dostane zápas, kterým bude moci ukončit svou kariéru, což se ale nikdy nestalo.

V rozhovoru pro Busted Open Goldberg však zdůraznil, jak významné pro něj bylo ukončit kariéru ve WWE a mít možnost vystoupit před svým synem, a dal jasně najevo, že bude Vinci McMahonovi navždy vděčný za to, že jeho syn mohl být součástí jeho posledního působení ve WWE.

„Bylo to nedílnou součástí mé kariéry. Mohl bych o tom mluvit celé hodiny, ale nikdy jsem do toho nechtěl zatahovat svou rodinu, nikdy. To prostě nepatřilo ke Goldbergově stylu. V ringu jsem byl nepřemožitelné, lhostejné monstrum. Ale nikdy jsem nechtěl mít tuhle berličku. Nikdy jsem to nechtěl mít jako dějovou linku, dokud jsem neodešel na 15 let do důchodu a už jsem neměl 136 kilo, a musel jsem se vrátit s nějakou berličkou. Takže jako otec to bylo úžasné. Bylo to neuvěřitelné. Je to jako mít své dítě u toho, když jste vyhráli Super Bowl, a zvedat s ním trofej. Mít svou rodinu u toho v tak výjimečné chvíli, to je něco, za co budu Vinci McMahonovi navždy vděčný.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky