Vrátí se démonické alter ego Finna Bálora?

Finn Bálor

Finn Bálor letos podepsal s WWE nový 5letý kontrakt, ale mnozí fanoušci jsou zvědaví, zda se plánuje vrátit ke svému charakteru Démona.

Bálor se v nedávném rozhovoru zmínil, že za šest let by možná byl ochoten znovu vystupovat jako Démon, ale v současné době ho baví ztvárňovat heel charakter.

Věří, že jako heel Finn může nabídnout více vrstev a možností vyprávění ve srovnání s přímočarým, buldozerským přístupem Démona.

„Rád bych spolupracoval s The Wyatt Sicks. Mám pocit, že bychom mohli udělat nějakou parádní práci ... Chtěl bych zachovat Finna jako heela a Démona jako babyface a vůbec nerozmazávat hranice.”

„Ale je to tak těžké a mám pocit, že Démon je něco, co jsme v posledních letech moc dobře nevyužili, a raději to neudělám, než abych to udělal způsobem, se kterým nejsem spokojený, takže, a podívejte se, možná za šest let se opět objevím jako Démon.”

„Ale teď se Finn baví až moc a já mám pocit, že jako heel Finn můžu dát mnohem víc vrstev než Démon. Démon je prostě hodně přímočarý.”

„Je jako buldozer. Jde prostě rovnou na věc, kdežto Finn je trochu záludnější a s Finnem se dá vyprávět víc příběhových oblouků než s nadpřirozeným Démonem.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky