GUNTHER dává v zápasech přednost vyprávění příběhů před riskantními kousky

GUNTHER & Triple H

Bývalý IC šampion GUNTHER, který bude mít již 3. srpna na SummerSlamu příležitost získat titul WWE World Heavyweight šampiona, mluvil v nedávném rozhovoru o tom, že nepatří k fanouškům extrémních typů zápasů.

GUNTHER se snaží vyhýbat riskantním kouskům pro efektní podívanou a soustředí se na vytváření zápasů, které jsou podložené příběhem. Prioritou pro něj je vybudovat zápas tak, aby dával smysl a zaujal diváky, aniž by se uchyloval k nebezpečným spotům.

„Když je to nutné, tak asi ano, ale nikdy bych nebyl ten, kdo přijde za šéfem a řekne: 'Hele, já chci fakt udělat TLC zápas' nebo nějaký jiný šílený typ zápasu. Osobně mám rád zápasy v kleci, myslím, že pořádný oldschoolový zápas v kleci je opravdu skvělá atrakce, ale domnívám se, že spousta těch zápasů se v určitém okamžiku mění v kaskadérské představení, kde jde spíš o to, kdo dokáže udělat riskantnější skok něčeho. Řekněme, že jde o klec, a jak to logicky využít, aby to všichni pochopili a vzali to a postavili na tom příběh. To by byl můj přístup k tomu, spíše než se snažit: 'Co můžu udělat tak velkolepého, aby to navždy zůstalo v myslích lidí?'. Nevím, to nikdy nebyl můj osobní přístup. Záleží na každém jednotlivci, jak k těmto věcem přistupuje, ale ano, jen kvůli tomu, abych měl velkolepý zápas, bych určitě nedělal riskantní věci.”

V současnosti je GUNTHER považován za favorita zápasu o WWE World Heavyweight titul na SummerSlamu. Uvidíme, jestli opravdu odejde z velké letní show jako nový světový šampion WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

wwe-championship-toy-title.jpg
wwe-championship-toy-title.jpg

Reklama

nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT
LGS uveřejnil komentář v Jak si vedl SmackDown před SummerSlamem?
Rating ve věkové kategorii 18 – 49 let byl 0.60, což je také pokles, j...

Reklama

Považujete Dominika Mysteria za jednoho z největších heelů současné WWE?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky