Naděje, že Big E bude znovu zápasit, stále žije

Big E

Big E si ve SmackDownu 11. března / marca 2022 zlomil krk poté, co mu Holland nasadil belly-to-belly suplex. Přesněji utrpěl zlomeniny C1 a C6 krční páteře.

V rozhovoru s Chrisem Vanninim v Getting Over poskytl Big E aktuální informace o svém zranění krku. Je to už dva roky, co si zlomil krční páteř, konkrétně C1 na dvou místech a C6. Sdělil, že se cítí skvěle, nemá žádné bolesti a jeho síla se vrátila do normálu.

C1 se však hojí spíše vláknitě, než aby se v něm vytvořila nová kost a zkostnatěla, což je nutné proto, aby byl uschopněn k návratu do ringu. V důsledku toho je nadále nezpůsobilý k tomu, aby mohl zápasit.

Big E uvedl, že nedávno navštívil Cancún, kde se podrobil léčbě kmenovými buňkami, a doufá, že by to mohlo urychlit proces hojení. Zatím se cítí dobře, ale s návratem do ringu musí počkat, až se kost zcela zahojí.

„Cítím se skvěle. Nemám žádné problémy s bolestí, moje síla je skvělá. Jediný problém je, že se mi C1 hojí fibrózně, což je skvělé pro běžný denní život, ale ještě se mi nezměnila v novou kost a nezkostnatěla. Dokud se tak nestane, nechtějí mi dát povolení. Je to samozřejmě velmi důležitá kost. V tuto chvíli je to vyčkávací hra. Asi před měsícem jsem ale jel do Cancúnu, kde jsem se podrobil léčbě kmenovými buňkami. Uvidíme, jestli to něco změní. Právě teď se cítím skvěle, jen ještě nejsem v pozici, kdy bych mohl být uschopněn.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky