Jinder Mahal se vyjádřil k tomu, že s ním Brock Lesnar nechtěl zápasit

Jinder Mahal vs. Brock Lesnar

Jinder Mahal byl v roce 2017 až šest měsíců šampionem WWE, když nečekaně přišel o titul v zápase s AJem Stylesem v show SmackDown.

Pokud by se tak nestalo, tak by to byl on, kdo by na placené akci Survivor Series nastoupil na zápas proti tehdejšímu Universal šampionovi Brocku Lesnarovi.

V rozhovoru s Chrisem Van Vlietem se Jinder Mahal vyjádřil k tvrzení, že s ním Brock Lesnar nechtěl spolupracovat. Mahal uvedl, že to není přesné, a domnívá se, že Lesnar dal přednost zápasu s AJ Stylesem, protože jejich styly se lépe doplňovaly. Také poukázal na to, že on i Lesnar ztvárňovali heel charaktery, což by nevytvořilo mnoho zájmu mezi fanoušky. Uznal, že zápas Lesnara s AJ Stylesem byl vynikající.

„Vyšel titulek: 'Brock Lesnar odmítl spolupracovat s Jinderem'. Nemyslím si, že odmítl. Jen si myslím, že pravděpodobně dal přednost zápasu s AJem, protože stylisticky je to mnohem lepší zápas. Já i Brock jsme oba záporáci. Kdo bude v tomhle ten horší? Bude to vyrovnaný zápas? Prostě by mi nasadil několik suplexů a možná by se do toho zapojili Singh Bros. Ale zápas s AJ byl fenomenální.”

„Měl jsem WWE titul šest měsíců a až do toho dne jsem nevěděl, že o něj přijdu. Byli jsme v Manchesteru a měli jsme zápas o titul. Přišli jsme do budovy. Michael Hayes říká mně a Stylesovi, ať si jdeme promluvit s Vincem, a posílá nás do Vincovy kanceláře, Vince mi říká, že přijdu o titul.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky