Přidá se Braun Strowman nakonec k frakci The Wyatt Sicks?

Braun Strowman & The Wyatt Sicks

Když se začaly objevovat první informace o The Wyatt Sicks, tak mnozí fanoušci předpokládali, že součástí této frakce bude také Braun Strowman.

To se sice nepotvrdilo, nicméně Braun Strowman v nedávném rozhovoru pro WWE Deutschland naznačil, že by k tomu v budoucnu mohlo dojít, avšak on sám to považuje za velmi nebezpečné jak pro sebe, tak pro všechny ostatní, jelikož tuto temnou stránku své osobnosti považuje za velmi nebezpečnou.

„Upřímně řečeno, vzhledem k tomu, co se teď děje, doufám, že se ode mě budou držet sakra dál. Je to zatraceně děsivé. Pokaždé, když se objeví, všude se válí těla a já nevím, co se děje. Bo Dallas vypadá, že je úplně mimo, povídá sám se sebou.”

„Zároveň je ve mně něco, co cítím, že mě to k nim táhne. Nevím, jestli se mi to líbí, nebo ne. Tuhle svou část jsem už dávno uzamkl. Myslel jsem si, že jsem udělal dobře, když jsem to někam zavřel, aby se to už nikdy nemohlo dostat ven ... Jestli se The Wyatt Sicks podaří přimět to monstrum, aby se vrátilo, bojím se o sebe a o všechno, co chodí kolem mě.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky