Změnil by Cody Rhodes něco na cestě k dokončení svého příběhu?

Triple H & Cody Rhodes

Cody Rhodes letos na WrestleManii 40 konečně dokončil svůj příběh a stal se novým Undisputed WWE šampionem. Cesta za dosažením tohoto cíle však nebyla vůbec jednoduchá.

Dokonce se zdálo, že všechno bude jinak, když sice letos opět vyhrál mužský Royal Rumble zápas, ale do WWE se vrátil The Rock a měl být soupeřem Romana Reignse na WrestleManii.

Během rozhovoru s Diamondem Dallasem Pagem se Cody Rhodes vyjádřil, že by vůbec nic neměnil budování zápasu na WrestleManii 40.

Je spokojený a šťastný s tím, jak to celé dopadlo a velkou vděčnost vyjádřil především fanouškům, kteří ho nepřestali podporovat.

„Vím, že jsme mohli cokoli udělat jakýmkoli směrem, nicméně mám pocit, že kdybych to měl udělat znovu, nechtěl bych nic měnit. Příběh byl jiný v tom smyslu, že to nebylo tak jednoduché jako vrátí se do WWE, vyhraje titul. Byly tu věci, které se musely stát, osoby, se kterými jsem potřeboval být v ringu, lidé, které jsem potřeboval mít kolem sebe.”

„O fanoušcích můžu říct jen samé pozitivní věci. Na ničem, co dělají, nemůžu najít nic negativního. Ale nemuseli na mě reagovat tak, jak reagovali. Můžete nastavit booking nebo zápasy, ve kterých jste, nebo televizní čas, který dostanete, ale mohli mě plně odmítnout. To je ten chlap, který odešel a založil si vlastní společnost, byl opravdu zahořklý, byl to midcarder, jobber - opravdu se mohli vydat jinou cestou, a to se nestalo. Někdo se mě na WM zeptal, proč si myslíš, že u tebe zůstali, a jediné, co jsem jim mohl říct, bylo, že si myslím, že to s nimi rezonovalo, můj příběh je skutečný příběh, když je to skutečné, je to prostě nejlepší.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky