Liv Morgan: Spolupráce s Triple Hem je úžasná

Triple H & Liv Morgan

V nedávném rozhovoru s Rusic & Rose v pořadu The Big Show Liv Morgan hovořila o svých zkušenostech se spoluprací s Triple Hem.

Vyjádřila svůj obdiv k HHH a připsala mu zásluhu na tom, že byl vůdčí silou v její kariéře. Kromě toho také prozradila, že Triple H je vždy otevřený naslouchat a pomáhat jí.

„Spolupráce s Triple Hem je úžasná. Vyrůstala jsem jako jeho velká fanynka, ale nikdy by mě nenapadlo, že někdo, koho jsem zbožňovala, bude jednou mým šéfem a já budu pod jeho vedením. Je tak vstřícný ke všem mým otázkám nebo k čemukoli, co mě napadne. Vždycky je otevřený, aby mě vyslechl a pomohl mi. Nemohla bych za to být vděčnější.“

Morgan vyzdvihla pozitivní a tvůrčí atmosféru ve WWE pod vedením Triple He. Prozradila, že každý týden chodí do práce nesmírně ráda a je nadšená ze svého zapojení v show RAW.

„Každý týden chodím do práce tak natěšená, jaké vylomeniny nás čekají. Je to velmi veselá, otevřená a tvůrčí atmosféra, kterou, myslím, oceňují i všichni moji spolupracovníci. Není to nic jiného než úžasné a zábavné. Těším se, až se v pondělí objevím v práci a uvidím, do čeho se pustíme.“


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky