Ronda Rousey oznámila na Comic Conu, že je opět těhotná a odhalila svůj nový projekt

Ronda Rousey s dcerkou

Ronda Rousey ukončila svoji kariéru v UFC a také ve WWE, přičemž kromě zdravotních problémů byl jeden z důvodů, že chce mít velkou rodinu.

Bývalá hvězda WWE a UFC Ronda Rousey včera na Comic Conu v San Diegu oznámila, že čeká druhé dítě. Včera také zahájila kampaň na Kickstarteru pro svůj nový grafický román „Expecting the Unexpected“ (Očekávání neočekávaného) a na SDCC se objevila na panelu s kolegou z WWE Davem Bautistou, kde se o novinku podělila.

V Expecting the Unexpected vystupuje nájemná vražedkyně s krycím jménem „Máma“, která schovává své zbraně do falešného dětského bříška, ale pak sama otěhotní.

Ronda řekla, že příběh, který kombinuje její zkušenosti z bojových sportů se zkušenostmi matky od narození dcery v roce 2021, původně koncipovala jako příběh směřující k případnému akčnímu filmu, v němž by hrála hlavní roli, a proto jsou jeho bojové scény pečlivě propracované, aby byly přesné, a „Máma“ se výrazně podobá samotné Rondě Rousey.

Kampaň na Kickstarteru má za cíl vysbírat financování ve výši 20 000 dolarů a k dnešnímu dni již vybrala více než 6 000 dolarů. Úrovně odměn se pohybují od 20 dolarů, za které získáte digitální kopii Expecting the Unexpected, až po 2 500 dolarů, za které získá až 10 přispěvatelů místo v samotném komiksu, protože se z nich stanou nepřátelští zabijáci, které Ronda Rousey porazí.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky