TKO oznámila 179% nárůst tržeb ve druhém čtvrtletí 2024

UFC, TKO & WWE

Společnost TKO Group Holdings zveřejnila dnes finanční výsledky za druhé čtvrtletí roku 2024 a vykázala rekordní čtvrtletní tržby ve výši 851,2 milionu dolarů.

Společnost rovněž vykázala za toto čtvrtletí čistý zisk ve výši 150,7 milionu dolarů. UFC se na celkových příjmech společnosti TKO podílela částkou 394,4 milionu dolarů, zatímco WWE přidala 456,8 milionu dolarů.

Ariel Emanuel, výkonný předseda a generální ředitel společnosti TKO, komentoval výsledky. Vyzdvihl jejich vysoký čtvrtletní zisk a to, že jejich akcie poskytují akcionářům společnosti dlouhodobou hodnotu.

„Společnost TKO dosáhla v tomto čtvrtletí dobrých finančních výsledků, které byly podtrženy rekordními čtvrtletními tržbami a upraveným ziskem EBITDA. Vzhledem k této pokračující dynamice zvyšujeme již druhé čtvrtletí po sobě výhled na celý rok 2024. Síla našeho podnikání nám i nadále dává velké přesvědčení o schopnosti společnosti TKO přinášet akcionářům udržitelnou dlouhodobou hodnotu.”

Kromě údajů o tržbách a čistém zisku skupina TKO vykázala upravený zisk EBITDA (výsledek hospodaření před odečtením úroků, daní a odpisů) ve výši 420,9 milionu dolarů, čímž stanovila další čtvrtletní rekord. Společnost rovněž aktualizovala svůj celoroční výhled na rok 2024 a zvýšila cílové tržby na 2,670 až 2,745 miliardy dolarů.

Tržby za druhé čtvrtletí vzrostly o 179 % z 546,0 milionu dolarů na 851,2 milionu dolarů. Tento nárůst byl způsoben nárůstem příjmů z UFC o 89,2 milionu dolarů na 394,4 milionu dolarů a příspěvkem ve výši 456,8 milionu dolarů v podobě příjmů z WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky