Paul Heyman vysvětlil, co vedlo k úspěchu příběhu The Bloodline

Roman Reigns & Paul Heyman

Příběh The Bloodline se navždy zapíše do historie WWE a Paul Heyman byl klíčovou postavou, která stála za jeho úspěchem, ať už na obrazovce, nebo jako tvůrce v zákulisí.

V rozhovoru s „Notsam Wrestling“ Heyman hovořil o tom, co způsobilo, že se sága Bloodline stala „filmem“, což je podle něj způsobeno tím, že se řídil stejným myšlením jako při vedení ECW, tedy že neurážel inteligenci fanoušků.

Podle Heymana nyní moderní wrestlingový fanoušek hledá trojrozměrné, komplexní postavy, se kterými by se mohli spojit, protože se posunul od starých časů jednorozměrných postav, jako byl Hulk Hogan.

„Společným znakem je, že vám na těchto postavách záleží, že i ti hodní, babyfaces, mají vlastnosti, které jsou trochu odporné, a že i ti nejodpornější záporáci mají v sobě určitou míru vykoupení, že to není jen černobílé, že existuje střední cesta, která se někdy rozostří, a pak máte právo si sami vybrat, která postava je vám sympatičtější.”

„Takže jde jen o to... uvědomit si, že způsob, jakým byl profesionální wrestling / sportovní zábava prezentován, skončil. Byl drakonický, zastaralý a obehraný. A nastal čas na něco nového, jiného a svěžího, na něco, co by hrálo na to, po čem volalo samo publikum.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky