John Cena nevyloučil, že získá 17. světový titul, ale nejprve musí ...

John Cena

John Cena se příští rok chystá definitivně rozloučit se svojí kariérou wrestlera. Vyhradil si k tomu celý rok 2025 a od ledna do prosince bude opět součástí WWE, aby absolvoval své rozlučkové turné.

Mnozí jeho fanoušci by samozřejmě chtěli, aby získal svůj 17. světový titul a překonal tak rekord Rica Flaira v největším počtu získaných světových titulů.

V nedávném rozhovoru pro podcast Club Shay Shay se John Cena rozpovídal o možnosti, že před odchodem do důchodu získá svůj 17. titul světového šampiona. Připustil, že ačkoli existuje několik dlouhodobých scénářů, kdy by se tak mohlo stát, získání titulu vyžaduje příběhový záměr a konzistentní výkony.

Cena poukázal na to, že od roku 2018 je na částečném úvazku a od té doby nevyhrál žádný zápas, což označil za výrazný propad, který musí překonat.

„Nevím, jestli se to podaří. Myslím, že na turné je zajímavé to, že existují nějaké scénáře, kdy se to může stát. Ale abyste získali prvenství v příběhem řízeném účelu, musíte si ho zasloužit. Já jsem měl své šance. Teď jsem byl wrestlerem na částečný úvazek asi od roku 2018. Od roku 2018 jsem nevyhrál žádný zápas. To je propad. Krok číslo jedna, musím tu krizi prolomit.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky