Paul Heyman vysvětlil, proč je „Triple H Guy“

Paul Heyman & Triple H

Termín „Paul Heyman Guy“ se v průběhu let používal pro označení wrestlerů, které vedl Paul Heyman a kteří téměř vždy získali titul a stali se main event hvězdami.

Podle Heymana v nedávném rozhovoru pro Notsam Wrestling má však i on lidi, ke kterým vzhlíží.

„Nemůžu mluvit za Paula Levequea (Triple H), nevím, kdy a kde si ke mně mohl získat takovou míru respektu, můžu vám ale říct: Vždycky jsem měl Paula rád.” řekl Heyman.

Heyman poté vzpomínal na první setkání s Triple H v zákulisí během jednoho z vystoupení ECW v show WWE RAW. HHH a Heyman se bavili o muži, který ho trénoval, přičemž Heymana zaujala vize mladého wrestlera.

„Vize, kterou měl, že i když 'miluji minulost a jsem zakotvený v základních a fundamentálních způsobech byznysu, musíme ho posunout dopředu', už tehdy, v roce 97, jsem si říkal: 'Páni, tenhle chlap má prst na tepu budoucnosti.'” vzpomínal Heyman.

Paul Heyman dále popsal svou současnou zkušenost se spoluprací s Triple Hem ve WWE a prohlásil, že je to pro něj absolutní čest.

Člen Síně slávy WWE dále prohlásil, že Levesque naslouchá místnosti, ve které se nachází, bere si to nejlepší z nápadů všech, aniž by obětoval svůj vlastní a přizpůsobuje to parametrům televizní show nebo prémiových live eventů.

„Taková úroveň spolupráce na vrcholu společnosti? Neznám nikoho v historii tohoto odvětví, kdo by to dělal tak dobře jako Paul Levesque.” prohlásil Heyman.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky