Detaily o posledních letech života Sida Viciouse (†63)

Sid Vicious

V pondělí zasáhla wrestlingový svět smutná zpráva, že ve věku 63 let zemřela bývalá hvězda WWE Sid Vicious. Vicious, vlastním jménem Sid Eudy, byl několikanásobným světovým šampionem v WCW i WWE.

Jeho syn Gunnar Eudy oznámil jeho úmrtí na sociálních sítích.

„Na památku mého otce Sida Eudyho. Vážení přátelé a rodina, s hlubokým zármutkem se s vámi dělím o to, že můj otec Sid Eudy zemřel poté, co několik let bojoval s rakovinou. Byl to muž plný síly, laskavosti a lásky a jeho přítomnost nám bude velmi chybět. Vážíme si vašich myšlenek a modliteb, když truchlíme nad touto ztrátou. Podrobnosti o smutečním obřadu vám brzy sdělíme, děkujeme za vaši podporu.“ napsal Gunnar na Facebooku.

Gunnar Eudy na svém Facebooku zveřejnil další příspěvek týkající se smrti svého otce. Sid bojoval s vážnými zdravotními problémy, včetně městnavého srdečního selhání, fibrilace síní a měl kardiostimulátor. V dubnu 2021 mu byl diagnostikován non-Hodgkinův lymfom ve čtvrtém stadiu.

Navzdory zdravotním potížím Sid nadále žil aktivně, navštěvoval posilovnu, účastnil se lekcí boxu a vystupoval pro fanoušky. Zemřel v klidu ve své posteli a zanechal po sobě odkaz síly a odolnosti.

„Pro svět byl známý jako Psycho Sid Vicious, ale pro naši rodinu to byl prostě 'Popper', milovaný dědeček.

V roce 2016 bylo Sidovi diagnostikováno městnavé srdeční selhání a přibližně ve stejné době fibrilace síní srdce (známější jako AFIB). Byl mu také voperován kardiostimulátor. V dubnu 2021 mu byl diagnostikován non-Hodgkinův lymfom ve čtvrtém stadiu, který byl spojován s přípravkem na hubení plevele.

Přestože Sid o svém boji s rakovinou nikdy nikomu neřekl, žil naplno, navštěvoval posilovnu, hodiny boxu, vystupoval pro své fanoušky a samozřejmě hrál t-ball pro děti. Zemřel pokojně ve své posteli a zanechal po sobě odkaz plný síly a odhodlání. Nikdy jsem nepotkal nikoho, kdo by měl jen zlomek takové síly jako můj otec, byl opravdu jedinečný.

Děkujeme všem za povzbudivá slova a lásku, kterou rozhodně cítíme, dostali jsme tisíce vzkazů a jsme vděční za každý z nich. Nemám čas odpovídat, ale všechny jsem si je přečetl, děkuji!

Podepsán, Gunnar Eudy“


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky