John Cena se chce vrátit ve filmu Rychle a zběsile 11

John Cena

John Cena se plánuje příští rok vrátit do WWE, aby od ledna do prosince absolvoval své rozlučkové turné, po kterém definitivně ukončí svoji kariéru wrestlera.

Přestože se příští rok chystá k návratu do ringu, tak Cena by se rád vrátil i do jedné konkrétní filmové série.

Řeč je o filmech Rychle a zběsile, kde John Cena ztvárnil postavu Jakoba Toretta, bratra postavy, kterou hraje Vin Diesel.

Ve filmu Fast X však jeho postava zemřela, alespoň tak to vypadalo. Možná to však nebylo naposledy, co jsme Johna Cenu v sérii Rychle a zběsile viděli.

Řada postav zemřela a znovu ožila. Patří mezi ně Letty Ortiz, Han Lue a Gisele Yashar a John Cena by mohl být další, kdo se vrátí bez vysvětlení.

John Cena byl během nedávného rozhovoru dotázán, zda by se chtěl vrátit ve filmu Fast 11. Bývalý šampion WWE prozradil, že by se rád vrátil, a to jednoduše proto, že se jedná o akční film s auty.

Poznamenal, jak postavy již dříve umíraly a znovu ožívaly, takže by nebylo příliš velkým překvapením, kdyby se objevil v nejnovějším filmu.

„V Rychle a zběsile bych hrál, pokud by mě tam chtěli, protože je to akční film o autech. Takže téhle franšíze fandím. Být do ní pozván je úžasné.”

„Ale v posledním díle jsem měl docela velkou ohnivou bouračku. Vím, že mají pověst oživování postav. Doufám, že se mi to povedlo. Neměl jsem pohřeb, takže jsem v pohodě. Jsem v pohodě. Ale doufám, že jsem to zvládl. Doufám, že se objevím v dalším filmu.” řekl John Cena.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky