Co se dnes děje kolem WrestleManie 42?

WrestleMania 42

Už víme, že v roce 2025 se uskuteční WrestleMania 41 v Las Vegas. Stane se tak 19. a 20. dubna. Dějiště už zřejmě má i WrestleMania 42 v roce 2026.

Pensylvánský guvernér Josh Shapiro nedávno během videa s otázkami a odpověďmi zveřejněného na sociální síti X naznačil návrat WrestleManie do Philadelphie (ve Philadelphii se WrestleMania konala i letos).

Když byl Shapiro dotázán na zajímavé akce, které se ve Philadelphii plánují během 250. výročí založení Ameriky v roce 2026, zdůraznil několik významných událostí, včetně WrestleManie, které se budou konat v rámci oslav USA 250.

„Tak si to poslechněte, ve Philadelphii se koná All-Star Game baseballové ligy, FIFA World Cup, WrestleMania, máme tu golfovou akci PGA Championship, a když pojedete do Pittsburghu, tak tam se v roce 2026 koná draft NFL a spousta dalších skvělých akcí po celé Pensylvánii v rámci USA 250.“ prohlásil Shapiro.

PWInsider informoval o tom, co přesně se v této situaci děje. Bylo uvedeno, že několik zdrojů WWE dnes ráno vyjádřilo překvapení nad tím, že guvernér Pensylvánie Josh Shapiro zmínil, že se WrestleMania 2026 bude konat ve Philadelphii, a poznamenal, že to nebylo něco, co by se interně projednávalo.

Podle dobře informovaného zdroje zapojeného do rozhodovacího procesu nebylo místo konání WrestleManie 2026 v době psaní tohoto článku ještě určeno.

Je zajímavé, že Josh Shapiro již video ze sociální sítě odstranil. Je proto možné, že Josh Shapiro byl o WrestleManii jednoduše špatně informován.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky