Ve WWE se bude opět rušit něco, co zavedl ještě Vince McMahon

Vince McMahon

Na začátku tohoto měsíce jsme vás informovali, že WWE má v tomto měsíci naplánovány pouze dvě víkendové Live Eventy - 28. a 29. září.

Další Live Eventy jsou naplánovány až na konec října a začátek listopadu v rámci turné ve Velké Británii. Domácí Live Eventy v rámci USA se budou konat až 26. a 28. prosince.

Jde o výraznou změnu pracovního rozvrhu pro roster a zdroje z WWE informovaly, že většina to vnímá pozitivně, jelikož dává přednost lehčímu pracovnímu rozvrhu, který jim umožní více času trávit s rodinou.

Mark Shapiro, prezident a provozní ředitel společnosti TKO Group Holdings potvrdil, že výrazně omezí počet Live Eventů v roce 2025.

„Ve WWE omezujeme eventy. Bereme naše eventy s nízkou marží, málo ziskové, nevysílané shows, které Vince McMahon zavedl, aby značka rostla. Berete show na cesty a my musíme jet do každého města, kam se dostaneme, abychom značku WWE rozvíjeli. No, značka WWE, i když ji stále musíme rozvíjet, je teď opravdu žhavá. Nepotřebujeme pořádat tyto okrajově ziskové shows ... To, co bylo loni 300 shows, bude letos zhruba 250 a příští rok se budeme blížit k číslu 200.”

Shapiro dále uvedl, že ceny vstupenek na akce WWE jsou podhodnocené, a naznačil, že WWE by mohla následovat model zvyšování cen, aby uspokojila poptávku, který je patrný i jinde v hudebním průmyslu.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky