John Cena vysvětlil, proč ještě stále není druhá série Peacemakera

John Cena

Bývalý šampion WWE John Cena si poprvé zahrál postavu Peacemakera ve filmu Sebevražedný oddíl. O rok později následoval televizní seriál Peacemaker s Johnem Cenou v titulní roli.

Po dvou letech od první série je však druhá série zatím v nedohlednu. Přestože se na ni fanoušci i sám John Cena těší, na druhou sérii Peacemakera se čeká o něco déle. Natáčení má začít ještě letos, takže seriál vyjde nejdříve v roce 2025.

John Cena pro server Variety mluvil o tom, proč došlo k tak dlouhému odkladu.

Prozradil, že na seriálu se „pracuje“, ale poznamenal, že změna ve vedení DC vedla ke zpoždění.

„Jsme ve vývoji. To je nejbezpečnější odpověď, kterou mohu dát, aniž by mi někdo zaklepal na dveře a řekl, že mám padáka. Osobně jsem velmi šťastný, takže doufám, že se to přenese na všechny, kteří to očekávají.”

„Co musíte pochopit a mít na paměti, je, že já jsem ten, kdo hraje Peacemakera. Takže když přijdeme se seriálem a je to seriál číslo 1 na Maxu a konečně vezmeme postavu, která měla být mrtvá, přivedeme Peacemakera zpátky k životu a lidem se ten vesmír líbí a chtějí ho vidět dál - ale pak se vám změní struktura toho, kdo v DC rozhoduje.”

John Cena pokračoval a mluvil o tom, že chtěl natočit další sérii hned, ale výkonní producenti James Gunn a Peter Saffran ho donutili počkat, až bude ten správný čas.

„James Gunn a Peter Saffran mi vlastně oba zavolali a řekli: 'Víš co, chceme si vzít nějaký čas, abychom to udělali správně. Ale bude to prostě chvíli trvat.' Takže bylo šílené vědět, že jsme udělali něco, co lidé chtějí, chtějí toho víc, pojďme to udělat znovu. A všichni říkají: 'Ne, počkej, nejdřív musíme udělat pár věcí.'”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky