Emotivní slova The Rocka o smrti svého otce

The Rock & Rocky Johnson

The Great One byl vždy upřímný ohledně obtížného vztahu, který měl se svým otcem. Zesnulý Rocky Johnson si musel v životě projít mnoha těžkostmi už od útlého věku. V životě The Rocka se to odrazilo v podobě tvrdé lásky ze strany svého otce.

The Rock nedávno poskytl rozhovor Patricku Bet-Davidovi z Valuetainment a hovořil v něm například o svém vztahu s Vincem McMahonem, uzavírání obchodních dohod a dalších věcech.

Když se ho zeptal na otcovo úmrtí v roce 2020 a na to, zda na něj byl připraven, tak The Rock přiznal, že vůbec. Prozradil, jak se jen několik týdnů předtím pohádali, a bývalý šampion WWE emotivně hovořil o tom, že nikdy neměl možnost se s otcem rozloučit.

„Ne, nebyl jsem na to připravený, protože můj táta zemřel náhle - jen tak. Embolie se dostala nahoru a ukončila jeho život. Stalo se to náhle, neměl jsem šanci se s ním rozloučit. A tady jde o to, to je prostě život.”

„Měsíc před jeho smrtí jsme se pohádali nejvíc, jak jsme se kdy pohádali. Nikdy jsme neměli šanci se usmířit. Bylo to brutální, bylo to o Vánocích. Takže Vánoce byly prostě zkažené. Já se cítil na hovno, on se cítil na hovno, máma se do toho zapletla a přiznám se, že jsem byl naštvaný. Uplynuly tři týdny a neusmířili jsme se. On zemřel a bylo to.”

„Ptal ses mě, jestli jsem byl připravený. Na to není připraven nikdo - ani když, nedej bože, máte milovaného člověka, pomalu umírá. Můžete se na jeho odchod připravit, jak nejlépe umíte, nebo jak v mém případě vás jen tak opustí, bez rozloučení. Takže jsem nikdy neměl šanci se rozloučit a nikdy jsem neměl šanci napravit to, co bych si přál. Takže to bylo těžké.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky