Batista o zpackaném závěru Royal Rumble zápasu a svém strachu z vyhazovu

WWE Royal Rumble 2005

Mužský Royal Rumble zápas v roce 2005 nedopadl vůbec podle plánu a v jeho úplném závěru se pokazilo téměř vše, co se dalo.

V úplném závěru zápasu zůstali v ringu pouze John Cena a Batista, avšak neplánovaně se oba navzájem převrhli přes horní provaz a dopadli na zem, což znamenalo, že nikdo nevěděl, kdo se stal vítězem.

Vítězem měl být Batista, který v nedávném rozhovoru prozradil, že celý den byl velmi chaotický a myslel, že bude nakonec propuštěn.

„Celý den jsem si myslel, že mě vyhodí. Věděl jsem, že mám vyhrát Royal Rumble, ale všechno se od začátku pokazilo. Večer předtím jsme měli show v San Franciscu, ale místo toho, abych jel do Bakersfieldu na Royal Rumble, jsem zůstal doma, abych strávil čas s mámou. Nakonec jsem na show přišel opravdu pozdě a věděl jsem, že Vince je naštvaný. Měl jsem tam ten večer vyhrát a jít na WrestleManii, ale Vince si myslel, že jsem se choval neuctivě, když jsem přišel pozdě. Vynadal mi hned, jak jsem tam přišel, a já si upřímně myslel, že změní celý příběh.”

Aby se tato situace nějak vyřešila, tak na scénu přišel Vince McMahon, aby restartoval zápas, ale jakmile vstoupil do ringu, tak si poranil obě kolena a nedokázal se postavit.

Batista hovořil o zpackaném závěru a vzal na sebe plnou odpovědnost za to, co se v ringu stalo.

„Konec byl plánovaný, ale já jsem prostě šel přes provazy příliš brzy. Naštěstí jsme s Johnem Cenou dopadli téměř ve stejnou dobu - byl to zázrak. Ale když jsem viděl, jak Vince jde dolů, jediné, na co jsem myslel, bylo: 'Dostanu padáka'.”

Batista nakonec nebyl propuštěn ani nepřišel o zápas na WrestleManii.

Je však zajímavé, že nedávno John Cena v podcastu Logana Paul vzal vinu za tento zpackaný závěr Royal Rumble zápasu na sebe.

„Nebyla to Daveova chyba, ale moje." řekl Cena. „Jsem velmi špatný v otáčení se dozadu, takže to byla moje chyba.” řekl John Cena.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky