Ryback naznačil, že Triple H měl poměr s bývalou Divas šampionkou

Ryback & Triple H

Ryback tvrdí, že se „něco stalo“ mezi Triple Hem a bývalou hvězdou WWE Kaitlyn. To vyvolalo vlnu fám a narážek o současném COO WWE a bývalé Divas šampionce.

Ve svém podcastu Ryback řekl, že mu zdroje sdělily, že mezi Kaitlyn a Triplem H došlo k milostnému románku před jejím odchodem z WWE před deseti lety. Uvedl, že bývalá Divas šampionka možná podepsala NDA, což jí brání v tom, aby o údajném příběhu mluvila.

„K něčemu došlo. Pravděpodobně je tam NDA. Kaitlyn je zodpovědná za to, aby ten příběh řekla, ne já. Ale mám to od lidí, kteří do toho byli nějak zapojeni, že se něco stalo mezi ní a Hunterem. A já nebudu naznačovat co přesně, použijte svůj mozek, ale ona pak téměř okamžitě poté ze společnosti odešla. Myslíte si, že je to k***a náhoda? Ne.”

Bývalý IC šampion dodal, že předpokládá, že existuje dohoda o mlčenlivosti, takže nikdo nebude tuto situaci prozrazovat. Nakonec Ryback prohlásil, že cokoli lidé dělají se svým životem, je jejich věc.

„Hele, možná s tím vším něco měla, ale rád bych se dozvěděl, jestli existuje nějaký zasraný NDA, ne protože lidi podvádějí své manželky, ať si lidi dělají ve svém životě cokoli, je to jejich věc, ne? Ale když máš zasranou firmu a zneužíváš moc a jsou v tom NDA a ovlivňuješ živobytí a kariéru lidí, tak s tím jdi do pr**le.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky