Vince McMahon se ohrazuje proti „zavádějícímu vyprávění”, které představuje připravovaný seriál Netflixu

Vince McMahon

Vince McMahon vydal své první prohlášení k nadcházejícímu šestidílnému dokumentárnímu seriálu Netflixu „Mr. McMahon“, který bude celý uveden už 25. září.

Bývalý předseda WWE, který odstoupil v lednu po podání žaloby Janel Grant, zveřejnil v pondělí na sociální síti X prohlášení poté, co viděl to, co nazval „raným sestřihem“ dokumentárního seriálu.

McMahon uvedl, že nelituje účasti na seriálu, ale že se „vydává předvídatelnou cestou“, kdy zaměňuje postavu Vince McMahona, kterou vidíme v shows WWE, s jeho pravým já.

„Mnohé bylo zkresleno nebo zcela vynecháno ve snaze nechat diváky záměrně zmatené.“ napsal McMahon. „Producenti používají typické střihové triky s vytrženými záběry z kontextu a starými zvukovými úryvky atd., aby zkreslili vnímání diváků a podpořili klamný příběh.”

McMahon dále uvedl, že producenti seriálu vytvořili „zavádějící tvrzení“ na základě soudního procesu Janel Grant, když tvrdili, že je „založen na aféře, kterou jsem ukončil“. Obvinil také tvůrce seriálu, že žalobu použili jako důkaz, že McMahon je stejná osoba jako jeho postava na obrazovce.

„Doufám, že diváci budou mít otevřenou mysl a budou si pamatovat, že každý příběh má dvě strany.” uzavřel McMahon.

McMahonovo prohlášení je pokračováním nedávného trendu ukazatelů, že dokumentární seriál možná nebude pro McMahona tak prospěšný, jak se mnozí obávali, když byl původně ohlášen v roce 2020.

Od žaloby se však objevily zprávy, že seriál byl možná upřímnější, než McMahon chtěl. WWE již nemá na seriálu produkční zásluhy a Undisputed WWE šampion Cody Rhodes uvedl, že WWE se na projektu nijak nepodílela.

Janel Grant nebyla pro seriál zpovídána, ale její soudní proces a jeho stále nevyřešené důsledky jsou popsány v závěrečné epizodě.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...

Reklama

Udělalo vám radost, že se Jey Uso stal novým IC šampionem?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky