Nejlepší místa na WWE WrestleManii 41 budou stát přes milion korun

WrestleMania 40

Fanoušci wrestlingu po celém světě netrpělivě očekávají 23. říjen, protože v tento den začíná předprodej lístků na WWE WrestleManii 41 a 25. října bude zahájen běžný prodej.

Největší událost roku WWE se uskuteční 19. a 20. dubna na stadionu Allegiant v Las Vegas v Nevadě a poprvé v historii se bude konat o velikonočním víkendu.

Jako obvykle budou poslední SmackDown před WM a první show RAW po WM dvěma největšími televizními epizodami, které společnost za celý rok vyprodukuje.

Ti fanoušci, kteří se budou chtít zúčastnit všech čtyř akcí během tohoto víkendu, budou muset zaplatit hodně peněz. Wrestling Observer totiž informoval, že bude připraven speciální balíček Elite pro pár vyvolených, kteří budou chtít sedět u kamer na show SmackDown, obou nocích WrestleManie a show RAW.

Cena za místo uprostřed řady, tedy na místě, kde budete na kameře vidět nejvíce, bude stát až 50 000 dolarů (cca. 1 127 000-Kč).

Pokud máte zájem o nejlepší místa, ale nevadí vám, že se nebudete objevovat před kamerou, cena klesá v závislosti na umístění, protože konec řad na všechny čtyři večery přijde na 35 000 dolarů (cca. 789 000-Kč).

Druhé nebo třetí řady se budou pohybovat od 27 000 (cca. 608 000-Kč) do 32 500 dolarů (cca. 732 000-Kč), ale ke skvělým místům bude v balíčku Elite řada dalších výhod, které budou teprve odhaleny.

Cena běžných lístků nebyla zatím odhalena.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...

Reklama

Udělalo vám radost, že se Jey Uso stal novým IC šampionem?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky