Hurikán Helene zasáhl také profesionální wrestling a jeho hvězdy

CJ Perry

Spojené státy zasáhl silný hurikán Helene, který způsobil rozsáhlé škody na Floridě, v Severní Karolíně a dalších státech.

V důsledku bouře vzrostl počet obětí na 80 a miliony domácností byly několik dní bez proudu. Hurikán způsobil velké potíže a ovlivnil různé eventy na profesionální wrestlingové scéně.

Své plánované shows musela zrušit TNA a další nezávisle eventy musely být také zrušeny. Zrušen byl i koncert skupiny Fozzy, na kterém měl vystoupit Chris Jericho.

Ničivý hurikán zasáhl mnoho známých osobností. Lita se na Instagramu podělila o video, na kterém se brodí vodou ve svém zatopeném sklepě a ukazuje, jak se potýká s následky katastrofy, která trvá již třetí den. Voda ve sklepě dosahovala téměř ke kolenům.

Lita

Bývalá hvězda WWE & AEW CJ Perry (Lana) požádala o modlitby za své rodiče. Její matka uvízla doma kvůli silným záplavám způsobeným hurikánem Helene v Roan Mountain v Tennessee.

CJ vysvětlila, že její otec uvízl v nedaleké oblasti a nemůže se s matkou spojit. Požádala o modlitby za své rodiče a vysvětlila, že její matka je uvězněna v domě, zatímco voda stoupá, a její otec, který situaci natočil, se k ní nemůže dostat, aby jí pomohl.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...
DemonKing uveřejnil komentář v WWE RAW (30.07.2024)
Šlo by prosím dát jiný přehrávač na video? Toto neje přehrát.
Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...

Reklama

Kdo podle vás bude vítězem WWE Crown Jewel Championship zápasu – GUNTHER vs. Cody Rhodes?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky