Kdo je největší loser ve WWE podle Liv Morgan?

Dominik, Rhea Ripley & Liv Morgan

WWE Women's World šampionka Liv Morgan v nedávném rozhovoru prozradila, kdo je podle ní nejvíce cool osobou ve WWE a kdo je naopak největším loserem.

Liv byla hostem podcastu Rosenberg Wrestling, kde souhlasila s tím, že Bayley je nejpohodovější osobou ve WWE. Hostitel Paul Rosenberg se Liv zeptal také na to, kdo je největší loser ve WWE.

„Kdo? Rhea Ripley. Největší, nejubožejší, nejzoufalejší, nejosamělejší ubožačka, která podle mě pořád miluje Dominika. Víš, nemyslím si, že ho pořád miluje, ale myslím si, že je Dominikem velmi, velmi zraněná a uražená, a myslím si, že pořád stojí o jeho pozornost.“

Rosenberg vznesl kritiku na adresu Liv Morgan, že bylo nevhodné, aby se pokoušela navázat vztah s Dominikem Mysteriem, zatímco on měl vztah s Rheou Ripley.

„Za své činy jsem zodpovědná. Já jsem ta, která ničí domovy, krade muže, bere tituly, ať už o mně chcete říct cokoli, to jsem 'já' a udělám to znovu.“

Na otázku ohledně možnosti, že se objeví někdo nový, kdo ji připraví o Dominika, Liv tuto myšlenku odmítla a řekla, že jsou si s Mysteriem blízcí. Vyjádřila se také ke své nadcházející obhajobě titulu na WWE Bad Blood (Dominik bude viset ve žraločí kleci nad ringem).

„Vím, že Rhea je větší než já, vím, že Rhea je silnější než já, ale vím, že jsem chytřejší než ona, takže to vyřeším a dostanu Doma z té žraločí klece dolů tak rychle, jak jen to půjde.“ prohlásila hvězda WWE.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...
DemonKing uveřejnil komentář v WWE RAW (30.07.2024)
Šlo by prosím dát jiný přehrávač na video? Toto neje přehrát.
Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...

Reklama

Který zápas na placené akci WWE Bad Blood 2024 byl podle vás nejlepší?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky