Reakce Marthy Hart na tvrzení McMahona, že nemůže za tragickou smrt Owena Harta

Owen Hart

Martha Hart, vdova po zesnulém Owenu Hartovi, vydala prohlášení v reakci na šestidílný dokumentární seriál Mr. McMahon z dílny Netflixu, který se zabývá kontroverzním životem bývalého šéfa WWE Vince McMahona.

Jedním z témat, o nichž seriál pojednává, je tragická smrt Owena Harta během prémiového live eventu Over the Edge v roce 1999, která otřásla světem profesionálního wrestlingu.

V seriálu McMahon obhajoval své rozhodnutí pokračovat v show po Owenově smrtelné nehodě:

„Tito lidé se přišli dívat na show. Nepřišli se dívat na to, jak někdo umírá.“

McMahon také prohlásil, že Owenova smrt nebyla vinou WWE, ale Martha Hart tato tvrzení důrazně odmítá a je odhodlána zabránit přepisování historie svého manžela.

V prohlášení Marthy, které bylo zveřejněno prostřednictvím Daily Hive, je vyjádřena její frustrace z toho, že dokumentární seriál bagatelizuje Owenovu smrt a nepřiznává skutečné příčiny tragické nehody.

Uvádí, že nedbalost společnosti WWE, konkrétně najímání nekvalifikovaných pracovníků (aby ušetřila náklady), přímo vedla k Owenově smrti během kaskadérského kousku.

„Dokumentární seriál Mr. McMahon společnosti Netflix líčí smrt mého manžela Owena Harta jako pouhou nehodu. Umožňuje tak zhrzenému bývalému majiteli a výkonnému řediteli společnosti World Wrestling Entertainment Vinci McMahonovi tvrdit, že Owenova smrt nebyla jeho chyba. Nic nemůže být vzdálenější pravdě. Skutečná pravda je taková, že 23. května 1999 WWE z touhy snížit náklady, před kterým odborník na lanové zařízení výslovně varoval, najala nekvalifikované pracovníky lanového zařízení, aby zorganizovali kaskadérský kousek, při kterém měl Owen během wrestlingové show slanit do ringu. V důsledku toho použili špatné vybavení, které způsobilo Owenův smrtelný pád. Byla to čistá nedbalost, která mého manžela zabila.“

„V dokumentu se nezmiňuje, že použité vybavení nebylo nikdy určeno pro kaskadérský kousek se slaňováním. Místo toho byl použit postroj určený k tahání kaskadérů za auty, která měla uvolnit zátěž při tlaku pouhých šesti liber. Kdyby WWE najala kvalifikované pracovníky, kteří by dodržovali správný protokol a použili správné vybavení, Owen by té noci nezemřel.“

Martha také prozradila, že ji nikdo, kdo se podílel na tvorbě dokumentu, neoslovil, aby se k incidentu vyjádřil nebo poskytla přesný pohled na věc, takže příběh je neúplný a zavádějící.

I nadále je odhodlána brát WWE a její tehdejší vedení k zodpovědnosti za Owenovu smrt.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

DemonKing uveřejnil komentář v WWE RAW (30.09.2024)
Šlo by prosím dát jiný přehrávač na video? Toto neje přehrát.
Já z ní nemůžu. Hrozně mě baví v Battle Royal jsem brečel smíchy. Má ...
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !

Reklama

Líbí se vám nový design NXT titulů?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky