Návrat Brocka Lesnara do WWE se zřejmě nekoná

Brock Lesnar

Tento týden začali fanoušci spekulovat o možném návratu Brocka Lesnara do WWE, což ho dokonce dostalo mezi trendy na sociální síti X.

Důvodem bylo tom, že WWE ho několikrát v show nepřímo zmínila, což vyvolalo velký zájem mezi fanoušky a spekulace, zda to může znamenat jeho blížící se návrat.

Seth Rollins se v zákulisí snažil přesvědčit generálního manažera RAW Adama Pearce, aby mu dal zápas jeden na jednoho s Bronsonem Reedem. Během svého proslovu se Rollins zmínil o tom, že v minulosti porazil „bestii“, čímž měl na mysli Brocka Lesnara, kterého v roce 2019 porazil na WrestleManii 35 a stal se WWE Universal šampionem.

Později v show se Cody Rhodes střetl s GUNTHEREM před jejich zápasem na WWE Crown Jewel. Rhodes řekl, že GUNTHER je od svého nástupu do WWE „bestie“, ale pak zmínil, že v minulosti už jednu „bestii“ porazil, čímž narážel na Lesnara.

WrestleVotes uvedl, že návrat Brocka Lesnara do WWE v brzké době je možný, protože rozhovory mezi oběma stranami probíhají.

Tuto informaci ale včera popřel server Fightful, který s odvoláním na vysoký zdroj v rámci společnosti uvedl, že pro Lesnara neexistují žádné kreativní plány.

„Neexistují žádné kreativní plány pro Lesnara, a pokud došlo k rozhovorům, nebyli jsme o tom informováni.“ uvedl zdroj z WWE.

Zdroj z kreativního oddělení navíc sdělil, že by bylo poměrně překvapivé, kdyby se Lesnar vrátil uprostřed federálního vyšetřování.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky