CM Punk získal významnou roli v připravovaném hororu

CM Punk

Herecká kariéra CM Punka bude v blízké budoucnosti pokračovat, protože TOP hvězda WWE získala jednu ze svých nejvýznamnějších rolí.

Podle serveru The Hollywood Reporter si CM Punk zahraje v připravovaném indie hororu s názvem „Night Patrol“, kde se objeví po boku Justina Longa, Dermota Mulroneyho a Jermaina Fowlera a také hudebníků Flyinga Lotuse, YG a Freddieho Gibbse.

Film, jehož premiéra je plánována na rok 2025, se údajně zaměří na Fowlerovu postavu policisty LAPD, který odhalí děsivé tajemství skrývané místním policejním sborem, přičemž Long si zahraje roli jeho parťáka.

Mulroney si zahraje policejního seržanta, který bude zároveň Longovým otcem, zatímco Punk bude hrát Mulroneyho brutální pravou ruku. Film bude režírovat režisér „Lowlife“ Ryan Prows, který režíroval také část hororové antologie „V/H/S/94“ z roku 2021.

Zatím nebylo oznámeno, kdy se začne natáčet v Los Angeles, ale pokud se začne natáčet v nejbližší době, půjde o další důvod vysvětlující CM Punkovou absenci ve WWE.

Punkova herecká kariéra začala po jeho odchodu z WWE v roce 2014. Poté, co namluvil postavu „CM Punkrock“ ve filmu „The Flintstones & WWE: Stone Age SmackDown“, hostoval ve dvou epizodách televizního pořadu „Maron“ a poté naplno debutoval ve filmu „Girl on the Third Floor“ z roku 2019. Jeho dosud nejvýznamnější role přišla v roce 2021, kdy získal roli Rickyho Rabiese v televizním seriálu „Heelz“.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?
Jirka uveřejnil komentář v WWE Bad Blood 05.10.2024 - Videa
Kdo vyhrál v zápase Rhea Ripley a liv Morgan? Konec byl nejasný, vče...

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky