Dominik Mysterio trvá na tom, že Rey Mysterio musí skončit, protože je starý a ošklivý

Rey Mysterio vs. Dominik Mysterio

Dominik Mysterio pokračuje v neustálých slovních útocích na svého otce Reye Mysteria, čímž stále udržuje tento feud a celou rivalitu při životě.

Během nedávného rozhovoru v podcastu The Schmo se Dominik neudržel a trval na tom, že by jeho otec měl nadobro skončit s wrestlingem.

„Chci, aby odešel do důchodu. Říkal jsem mu, že by měl jít do důchodu. Je starý. Pořád se schovává za tou maskou. Je ošklivý, a proto se schovává za tou maskou. Musí jít do důchodu, musí jít domů. Ať mě nechá dělat to, co umím nejlépe, a to je nosit jméno Mysterio na zádech a nést ho na místa, kde ještě nikdy nebylo.” prohlásil Dominik.

Dominik i Rey už dali najevo, že by v budoucnu na WrestleManii mohlo dojít k dalšímu jejich zápasu, který by měl nějaká speciální pravidla.


Komentáře (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nejsem si jistý i kolik lidí Dominik Mysterio zajímá, le na mě dělá dojem jen člověka do počtu, který toho moc nepředvádí, pokud opominu jeho bušení se do hrudníku, což dělají většinou gorily. Chlapes předvede dva, tři chvaty a musí se pochválit, druzí ho nepochválí, tak si aspoň sám udělá radost. Mě tento člověk nijak a ničím nezaujal podobně jako Saraya v AEW. Na někoho možná tihle lidé zapůsobí ale mě tihle dva jedinci v ringu nikdy moc nechyběli. K titulům se dostali většinou za podmocí druhých lidí, nijak mě nezaujali , nebylo čím. Rey Mysterio byl ve chvatech vynalézavější, a v současné době dost lidí už vymyšlené věci jen kopíruje. Pan Mysterio by v ringu se svou fyzickou vybaveností sotva někoho porazil, nemá na to silné ruce, a navíc jeho projev pořád dávat najevo mexickou mentalitu, mu zápasy nikdy nevyhrají.....

Jirka
Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

Nejsem si jistý i kolik lidí Dominik Mysterio zajímá, le na mě dělá ...
A teraz sa zase urazia hispánci,za to,že ich Japonci nazvali hlupákmi ...
Tak, že je Kane protrumpovský šašek se ví už dávno. Nyní k tomu přiby...
Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?

Reklama

Bude vám chybět Samantha Irvin ve WWE?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky