Natalya konečně vyřešila svůj handicap, o kterém dlouhá léta nikdo nevěděl

Natalya

Natalya, která je součástí hlavního rosteru od roku 2008 prozradila, že velkou část své kariéry strávila slepá na jedno oko a jak tento handicap překonala.

Natalya se narodila s astigmatismem a na levé oko byla prakticky slepá. Kanaďanka o tomto problému dokonce hovořila během natáčení show Total Divas v roce 2015, ale její odhalení bylo z vysílání show vystřiženo. Natalya se léta snažila udělat vše pro to, aby tento svůj problém nějak vyřešila, ale marně.

Kvůli používání kontaktní čočky v oku viděla veteránka dvojitě a nakonec se rozhodla čočku vyjmout a „nechat všechnu práci na pravém oku“. Tak tomu bylo po celá léta až do letošního léta, kdy se konečně objevila naděje na zlepšení jejího stavu.

„Letos v létě jsem měla mezi opětovným podepsáním kontraktu s WWE trochu volna. A říkala jsem si, že když mám to volno, tak se zeptám WWE, jestli si to můžu nechat spravit, protože jsem našla si očního lékaře.“

Natalya navštívila oční kliniku Newsom Eye v Tampě, která disponuje nejmodernější technologií, která dříve nebyla k dispozici. Zákrok zahrnoval operaci implantátu, který se ukázal jako ideální pro její poškozený zrak.

„Dokonce mi posílili pravé oko. Podstoupila jsem operaci pravého oka, aby bylo ještě silnější, takže pravé oko a levé oko jsou navzájem naprosto synchronizované.“


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

WrestlingShop

Reklama

Nejsem si jistý i kolik lidí Dominik Mysterio zajímá, le na mě dělá ...
A teraz sa zase urazia hispánci,za to,že ich Japonci nazvali hlupákmi ...
Tak, že je Kane protrumpovský šašek se ví už dávno. Nyní k tomu přiby...
Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?

Reklama

Bude vám chybět Samantha Irvin ve WWE?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky