Kritika rozhodčích AEW po několika chybách a informace o jejich budoucnosti

Rozhodčí WWE

AEW si v tichosti zajistila služby několika klíčových rozhodčích, s nimiž začátkem tohoto roku prodloužila kontrakty na jeden rok. Konkrétní jména sice nebyla zveřejněna, ale zdroje prozradily, že několika rozhodčím byly prodlouženy kontrakty, přičemž minimálně několik z nich je již v polovině platnosti nových kontraktů.

Tato prodloužení přicházejí poté, co řadě rozhodčích v AEW vypršely jejich předchozí kontrakty, než byli znovu podepsáni. Očekává se, že rozhodčí nakonec přejdou na dlouhodobější kontrakty, čímž se jejich role ve společnosti zpečetí.

Tato zpráva se objevila v souvislosti s online kritikou několika momentů rozhodčích během nedávných placených shows AEW. Někteří fanoušci poukazovali na případy, kdy se zdálo, že rozhodčí během zápasů buď tlačí aktérům ramena nahoru, nebo je naopak tlačí na podlahu ringu, což vedlo ke zmatkům a kritice. Ačkoli k těmto incidentům nebylo poskytnuto žádné oficiální vysvětlení, zdroje tvrdí, že takové momenty se nebudou v budoucnu opakovat.

Poslední chyba, která byla zachycena na kameru, se stala během vítězství Anny Jay nad Harley Cameron na Pre-Show Zero Hour AEW WrestleDream, kdy rozhodčí zatlačil rameno Cameron dolů, aby mohl počítat.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak, že je Kane protrumpovský šašek se ví už dávno. Nyní k tomu přiby...
Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky