Glenn Jacobs (Kane) svým politickým vyjádřením opět pobouřil část svých fanoušků

Glenn Jacobs

Prezident Joe Biden se rozhodl pro překvapující krok, když včera oznámil odstoupení z prezidentských voleb, a to pouhých 106 dní před dnem voleb. Toto rozhodnutí vyvolalo bouři analýz ze strany politiků a odborníků napříč politickým spektrem.

S jednou pozoruhodnou reakcí přišel také starosta okresu Knox Glenn Jacobs, který je fanouškům wrestlingu známý především jako Kane.

Jacobs, hlasitý příznivec bývalého prezidenta Donalda Trumpa, se na sociálních sítích vyjádřil k Bidenovu oznámení a požadoval, aby „OKAMŽITĚ odstoupil!”.

„Pokud Joe Biden není způsobilý kandidovat na prezidenta, není způsobilý vykonávat prezidentskou funkci.” napsal Glenn Jacobs.

Jacobsovo prohlášení se na sociálních sítích setkalo se smíšenými reakcemi. Mnozí kritizovali jeho logiku a poukazovali na to, že Bidenovo rozhodnutí nekandidovat na další funkční období nemusí nutně znamenat, že nemůže dokončit své současné působení na postu prezidenta USA.

V následném příspěvku Jacobs upřesnil, že jeho původní příspěvek byl míněn jako vtip. Od své kritiky Demokratické strany však neustoupil. Obvinil je z „touhy po moci”, která podle něj ohrožuje zemi i svět.

Nejde přitom o první případ, kdy Glenn Jacobs svými vyjádřeními vyvolal silné reakce i od svých kolegů z wrestlingového světa.

Když v roce 2022 začala válka na Ukrajině, tak Kane napsal, že použití síly ze strany Putina je přiměřené, protože z historického hlediska „dělá možná správně”.

Také dodal, že slabost, o které je vlastně levice není ctnost. Je to fatální chyba charakteru. Zároveň dodal, že Spojené státy by se do tohoto konfliktu neměly angažovat.

Kritice čelil i když vyjádřil svou podporu rozhodnutí Nejvyššího soudu USA zrušit rozhodnutí ve sporu Roe v. Wade - jeden z nejznámějších sporů před Nejvyšším soudem USA, který uznal právo na interrupci ve Spojených státech amerických.

Saraya (kdysi Paige) na jeho vyjádření nejprve napsala:

„Glenne, byl jsi mým idolem a opěvovala jsem tě každému, koho jsem potkala. Ale tohle je ta největší sr*čka, jakou jsi kdy vypustil. Velmi mě to zklamalo, že si myslíš, že ovládání ženských těl a odebírání našich práv je 'vítězství'.”

Když se jí fanoušek zeptal, proč ve svém tweetu urážela Kanea, který je jejím dobrým přítelem, tak Paige mu odpověděla:

„Lidé, kteří souhlasí se ztrátou práva žen na vlastní tělo, nejsou moji přátelé.”


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Kdo bude podle vás vítězem potenciálního třetího zápasu CM Punk vs. Drew McIntyre na prémiovém live eventu WWE Bad Blood?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky