Čísla nelžou! The Rockův návrat do WWE se mu hodně vyplatil

The Rock

Dwayna "The Rock" Johnsona se na začátku letošního roku vrátil do WWE, přičemž podepsal kontrakt, kterým získal plné duševní vlastnictví nad svým jménem The Rock a stal se členem představenstva TKO - mateřské společnosti vlastnící WWE i UFC.

Poté, co na WrestleManii 40 měl svůj první plnohodnotný zápas po 11 letech obdržel akcie společnosti TKO v hodnotě více než 9 milionů dolarů.

Společnost TKO včera zveřejnila své finanční výsledky za druhé čtvrtletí 2024 (Více ZDE), kde jsme dozvěděli i podrobnosti o dalších finančních odměnách pro The Rocka.

Johnson získal odměnu v hodnotě 22,4 milionu dolarů, která byla vyplacena v prvním a druhém čtvrtletí ve výši 6,7 a 15,7 milionu dolarů.

Dále bylo zaznamenáno, že díky prodeji licencovaných produktů využívajících jeho duševní vlastnictví obdržel v 1. čtvrtletí 300 000 dolarů a ve 2. čtvrtletí 400 000 dolarů a dále náhrady některých cestovních výdajů v hodnotě 600 000 dolarů a 2,5 milionu dolarů.

The Rock se od WrestleManie 40 neobjevil ve WWE, ale jeho návrat se očekávat koncem roku nebo na začátku příštího roku, kdy začne platit dohoda WWE s Netflixem.

WO tento týden informoval, že pro WrestleManii 41 jsou v plánu zápasy The Rock vs. Cody Rhodos a Roman Reigns vs. Solo Sikoa.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Jirka uveřejnil komentář v WWE Bash in Berlin 31.08.2024 - Videa
V zápase CM Punk a Drew McIntyre byla trapná komedie se světly na r...
nazařadila menší chyba. Jinak RKO je prostě boží.
CM PUNK vs STONE COLD please !
Naprostý souhlas. V AEW je s mikrofonem za děcko. Neumí zaujmout svým ...
*staronový, ten gimmick mal už v NXT

Reklama

Máte v plánu sledovat připravovaný dokumentární seriál o životě Vince McMahona na Netflixu?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky