Karrion Kross se vyjádřil k údajným problémům s Bobbym Lashleym

Bobby Lashley vs. Karrion Kross

Během feudu Karriona Krosse a Bobbyho Lashleyho nabyli mnozí fanoušci pocit, že je mezi nimi skutečná zášť. No nebylo tomu tak.

Karrion Kross v nedávném rozhovoru potvrdil, že nikdy mezi nimi nebyly osobní problémy, právě naopak, Bobbyho Lashleyho si váží a respektuje.

Oba tak dokázali v rámci příběhu přesvědčit fanoušky, že je mezi nimi skutečný konflikt, ale šlo pouze o součást příběhu.

„Nesnáším, že to říkám. Ale není tam žádná zášť, byl to jen příběh. Kdybyste se mě na to nezeptali, nikdy bych to neřekl. Já toho chlapa k smrti zbožňuju. Řekl jsem mu to po skončení zápasu, vyjádřil jsem, jak moc ho mám rád, jak moc jsem k němu vzhlížel, jaká to byla čest s ním pracovat.”

Kross dodal, že je Lashleyho fanouškem už léta, a dokonce se mu líbilo jeho působení v roli ECW šampiona poté, co WWE v roce 2006 vzkřísila tuto show. Kross byl proto rád, že se mohl utkat s Bobbym Lashleym v zápase na WrestleManii.

Bobby Lashley už není součástí WWE, jelikož jeho kontrakt vypršel v srpnu letošního roku a nový s ním WWE nepodepsala. Zdroje tvrdí, že Lashley už má podepsaný kontrakt s AEW a čeká se jen na jeho debut.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

Tak, že je Kane protrumpovský šašek se ví už dávno. Nyní k tomu přiby...
Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?

Reklama

Chtěli byste, aby se uskutečnil zápas Goldberg vs. GUNTHER?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky