Goldberg se vyjádřil ke konfrontaci s GUNTHEREM na WWE Bad Blood

GUNTHER & Goldberg

WWE Hall of Famer Bill Goldberg se objevil na prémiovém live eventu WWE Bad Blood, kde se téměř dostal do fyzické konfrontace s WWE World Heavyweight šampionem Guntherem.

V rozhovoru pro CarCast podcast Goldberg vysvětlil, že na show vzal svou ženu Wandu a syna Gage, když byl ve městě pracovně. WWE je pozvala a Goldberg to popsal jako zábavný večer. Věci však nabraly nečekaný obrat, když ho GUNTHER konfrontoval.

Goldberg přiznal, že to měl čekat, zejména v Atlantě, ale jakmile GUNTHER začal mluvit sprostě, nemohl jen tak sedět a nechat si to líbit. Když se GUNTHER zmínil o jeho rodině, byl to pro Goldberga zlomový okamžik. Jako otec nehodlal dopustit, aby někdo urážel jeho syna. Řekl, že jde o to, aby se postavil za sebe a svou rodinu bez ohledu na situaci. Goldberg dal jasně najevo, že šlo pouze o reakci na provokaci.

„Vzal jsem Wandu a Gage na jednu akci v Atlantě. Byl jsem v Atlantě pracovně, natáčel jsem televizní pořad. WWE nás pozvala a my jsme přijeli. Bylo to super. Gage měl volný víkend. Měl jsem to vědět. Měl jsem vědět, že se mě někdo pokusí vytočit, ale skvěle jsme se bavili. Gunthere, nechci z toho dělat nic víc, než to bylo, ale ... znáš mě, nebudu tam sedět a nechat nějakýho týpka kecat sr*čky. Tečka. Konec příběhu. To, co začalo jako nevinná návštěva placené akce, se zvrhlo v urážky od jednoho z jejich současných šampionů. Je mi jedno, kde jsme byli, udělal bych to samé kdekoli. Je to Atlanta, moje adoptivní rodné město, ještě nejsem mrtvý. Dokud dýchám, nikdy o mně nemluvte h*vna, hlavně o mé rodině. Když do toho zatáhl Gage a to, že jsem táta, víc jsem nepotřeboval. Nic víc to nebylo. Další otázka.”

Přestože to Goldberg uzavřel jak hotovou věc, tak zdroje z WWE tvrdí, že ve společnosti se uvažuje o zápase GUNTHER vs. Goldberg, který by se mohl uskutečnit na Royal Rumble nebo na únorovém eventu v Saúdské Arábii.


Komentáře (0)

Zatím zde nejsou žádné komentáře

Přidat komentář

  1. Přidání komentáře jako host. Zaregistrujte se nebo se přihlaste ke svému účtu.
0 znaky
Přílohy (0 / 3)
Share Your Location

Reklama

Reklama

A teraz sa zase urazia hispánci,za to,že ich Japonci nazvali hlupákmi ...
Tak, že je Kane protrumpovský šašek se ví už dávno. Nyní k tomu přiby...
Od ledna 2025 bude na Netflixu k dispozici také archiv, prémiové live ...
Robert Pecha uveřejnil komentář v Netflix v ČR a SR už promuje vysílání WWE shows
A bude se na ten event moct podívat zpětně?

Reklama

Bude vám chybět Samantha Irvin ve WWE?

Reklama

WWE Novinky

AEW Novinky